Προορισμοί

Το Βιβάρι είναι ένα γραφικό ψαροχώρι

Το Βιβάρι είναι ένα γραφικό ψαροχώρι, με μοναδικές ομορφιές που προσελκύει το ενδιαφέρον των επισκεπτών του Ναυπλίου.

 

Βρίσκεται στο νοτιοανατολικό τμήμα του νομού και κοντά στην πόλη του Ναυπλίου. Πρόκειται για μια περιοχή μοναδικού κάλλους, η οποία δικαίως θεωρείται το επίνειο του Δρεπάνου.
Ο κόλπος του Βιβαρίου είναι ένα μεγάλο φυσικό λιμάνι, προστατευμένο από τους ανέμους. Την περίοδο της Ενετοκρατίας αποτελούσε το ναύσταθμο και το ναυπηγείο των Ενετών.
Σήμερα το Βιβάρι μαγεύει τους επισκέπτες το με την γραφικότητα και τη γοητεία του. Το γαλήνιο τοπίο της περιοχής και κυρίως η θάλασσα χαρίζουν στη περιοχή μια μοναδική όψη. Το μικρό ψαρολίμανο με τα αραγμένα καΐκια και οι ταβέρνες που σερβίρουν φρέσκα ψάρια και θαλασσινά, κάθε καλοκαίρι σφύζουν από τουριστική κίνηση.
Κατά την παραμονή σας, στην περιοχή αξίζει να επισκεφθείτε το γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Σπυρίδωνα, στο οποίο πραγματοποιούνται πολλοί γραφικοί γάμοι και το κατάλευκο ξωκλήσι του Αγίου Νικολάου που βρίσκεται στην είσοδο του μικρού λιμανιού και δίπλα από το φάρο.

ArgolidaHotels.gr

Ο ηλεκτρονικός  οδηγός ArgolidaHotels.gr λειτουργεί από το 2007 και προβάλει επιχειρήσεις 24ώρες το 24ώρο, 365 ημέρες το χρόνο Έχει άμεση πρόσβαση από εκατοντάδες υποψήφιους πελάτες. Χρησιμοποιείται καθημερινά από χιλιάδες χρήστες στο internet. Χαρακτηρίζεται από δυναμική και συνεχή εξέλιξη.

Newsletter-Γραφτείτε για να μαθαίνετε τα νέα και τις προσφορές των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων

© 2007 ArgolidaHotels.gr

Search