Προορισμοί

Tολό-Ένας μαγευτικός προορισμός

Το Τολό είναι μία πολύ καλά οργανωμένη τουριστική περιοχή στην νότια Πελοπόννησο, στο νομό της Αργολίδας.

 Το Τολό ή Τολόν, ήταν αρχικά ένα αλιευτικό χωριό και βρίσκεται περίπου 12 χιλιόμετρα από την πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδας, το Ναύπλιο.

Είναι χτισμένο σε έναν αμφιθεατρικό κόλπο με αμμώδης παραλία ως το λιμάνι. Η μεγάλη παραλία της πόλης λέγεται Ψιλή Άμμος και μπορείτε άνετα να την απολάυσετε για να κολυμπίσετε και να κάνετε ηλιοθεραπεία. Η πεντακάθαρη και ρηχή θάλασσα είναι ιδανική για οικογένειες με παιδιά.

Το Τολό είναι φημισμένο για τις ψαροταβέρνες και τα παραδοσιακά εστιατόρια, ορισμένα ακριβώς επάνω στην παραλία.

Υπάρχουν αρκετά μπαράκια και clubs με Ελληνική και ξένη μουσική που μπορείτε να διασκεδάσετε ανάλογα με την όρεξή σας.

Θα βρείτε τα πάντα που χρειάζεστε κατά τη διαμονή σας στο Τολό, από τράπεζες, σουπερμάρκετ, ίντερνετ καφέ, ταχυδρομείο, καθαριστήρια, κομμωτήρια κλπ. Υπάρχουν επίσης πολλά τουριστικά γραφεία για να οργανώσετε εκδρομές στα κοντινά νησάκια Σπέτσες και Πόρος, στη Μονεμβασιά, Ναύπλιο, Μυκήνες, Θέατρο της Επιδάυρου και ότι άλλο θέλετε να δείτε στις γύρω περιοχές του Τολού.

Επισκεφθείτε το ακατοίκητο νησάκι Ρόμβη και Κορονήσι στο λιμάνι με βαρκούλα και εξερευνήστε τις παραλίες στην Πλάκα (2 χιλ. από το Τολό), στο Βιβάρι (3 χιλ.)  και στο Κονδύλι (4 χιλ.) ή κάντε ιστιοπλοΐα, windsurfing και θαλάσσιο σκι.

Το Τολό είναι ιδανικό για τη διαμονή σας γιατί έχει το πλεονέκτημα του να είναι σε κεντρική θέση ώστε να μπορέσετε να επισκεφθείτε όλες τις γύρω περιοχές της Πελοποννήσου όλο το χρόνο.

ArgolidaHotels.gr

Ο ηλεκτρονικός  οδηγός ArgolidaHotels.gr λειτουργεί από το 2007 και προβάλει επιχειρήσεις 24ώρες το 24ώρο, 365 ημέρες το χρόνο Έχει άμεση πρόσβαση από εκατοντάδες υποψήφιους πελάτες. Χρησιμοποιείται καθημερινά από χιλιάδες χρήστες στο internet. Χαρακτηρίζεται από δυναμική και συνεχή εξέλιξη.

Newsletter-Γραφτείτε για να μαθαίνετε τα νέα και τις προσφορές των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων

© 2007 ArgolidaHotels.gr

Search